Renault emblémával is megérkezett az új Duster

A Renault Dustere más műszerfalat kap

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A franciák saját gyermekükként is piacra dobják az új Dustert, ahogy az előddel is tették. Most viszont jóval nagyobb a különbség a két autó között.

Az új Dacia Duster Renault emblémával új lökhárítót és hűtőrácsot kapott, minden más maradt

A Dacia Duster második generációja már több mint egy hónapja bemutatkozott, ám a hazánkban is kedvenc olcsó SUV most újabb verzióban lépett színpadra. Méghozzá Renault emblémával, ugyanis az anyavállalat is a nevére veszi az új modellt, mert egy Renault-t könnyebb eladni Dél-Amerikában, mint az ismeretlen Daciát. Szóval nem európai modellről van szó, mégis érdekes, miként változtattak az új Dusteren, hogy viselhesse a franciák emblémáját.

A Renault Duster műszerfala egész más, kerek légbeömlők helyett vízszintes négyzetek vannak

Hirdetés

Míg az előző Dusternél csak az emblémát cserélték le, itt teljesen más az első lökhárító és a hűtőrács is. A külső viszont nem is annyira szembetűnő, bent nagyobb a változás. A műszerfal kerek légbeömlői helyett vízszintes, kerekített sarkú négyzeteken ömlik be a levegő. Más a kormány is, de ezeken kívül nagyjából minden egyezik. A fedélzeti érintőképernyőn futó rendszer még a régi, ehelyett elvileg 2018 második felében érkezik majd egy frissebb. Motorkínálata első körben vélhetően a most is elérhető benzines és dízelekből lesz, összkerékhajtással csak kézi váltóval kérhető a 110 lóerős dCi, duplakuplungos EDC-vel pedig elsőkerekesként[/url].

Motorkínálata, fedélzeti rendszere ugyanaz lesz, nagyjából a jelenlegi kínálattal kell számolni, amit majd folyamatosan frissítenek

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?