Rendeljen Ferrarit, katalógusból

Neiman Marcus Edition Ferrari FF

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az utóbbi években rekordidő alatt találtak gazdára a Neiman Marcus katalógusból rendelhető autók. Most tíz Ferrari FF keresi tulajdonosát.

A Neiman Marcus a gazdagok áruháza. Ahogy tavaly is írtuk, itt simán el lehet passzolni akár két és félszeres áron egy autót, mert a tehetőseknek fontos, hogy elsők között birtokoljanak bármilyen státuszszimbólumnak minősülő tárgyat - így talált például gazdára 100 darab, egyenként 75 ezer dollár értékű Chevrolet Camaro Convertible, összesen három perc leforgása alatt.
Ahogyan az már hagyományosnak tekinthető, a Neiman Marcus most is összeállította exkluzív katalógusát, nem titkoltan már a karácsonyi készülődés jegyében, és ebben is található egyedi autós ajánlat, nem is akármilyen! A 2011-es kollekció része tíz darab, sorszámozott Ferrari FF, a legújabb maranellói modell, összkerékhajtással, V12-es motorral, négy üléssel. A Grigio Caldo, azaz a szürke egy különleges árnyalata csak az áruházi modellek privilégiuma, az utastérben a padlótól a plafonig finom bőr illatozik, és aki nem tudná kellő rutinnal vezetni ezt a 650 lóerős bestiát, annak lehetősége van részt venni Aspenben (Colorado), egy kétnapos Ferrari Winter Driving Experience képzésen, teljes ellátással. A szerencsés vevőknek potom 395 ezer dollárt (kb. 85 millió Ft) kell a Neiman Marcus számára átutalni, és 2012 tavaszán (ekkora ígérik a szállítást) már az új Ferrariban ülve pukkaszthatják a szomszédokat - a karácsonyfa alatt úgysem férne el az autó.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?