Reptéren keltett félelmet az AMG Merci

Így csapat a Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elsőre talán nem tűnnek túl veszélyesnek a mutatványok, de higgyék el, ez a tevékenység profi sofőrt és megfelelő autót kíván. Ilyen például a Mercedes-Benz C63 AMG Coupe.

Két szigorú tekintetű amerikai autózsonglőr, Greg Tracy és Mike Johnson mutatják meg egy kihalt repülőtér aszfaltján, milyen trükkökre képes Stuttgart új csodafegyvere, a Mercedes-Benz C63 AMG Coupe.
A Mercedes-Benz Facebook-oldalán kérte rajongóit, hogy szavazzanak, milyen trükköket szeretnének látni a két sofőrtől. Az első videón egy hagyományos nyolcas vonalon kivitelezett driftelést látunk: a gumifüstölés nem okoz problémát a C63 AMG-nek, de azért a kanyaríveken látszik, hogy a pilótának rendesen meg kell küzdenie a kupé tömegével, a bójáknak ugyanis kár lenne neki koccanni, azok is AMG-k.
A második filmen két másik AMG között hajt át a pilóta viszonylag nagy sebességgel, bár az órát csak 50 km/h-nál látjuk: viszont az autók visszapillantó tükrei között nincs sokkal több öt centinél, és a mutatvány rükvercben történik. Az utolsó filmen simán csak keresztezi egymás útját a két jármű, de megfelelő időzítés nélkül hatalmas anyagi kár keletkezett volna a nagy sebességű ütközés során. Szerencsére Mike és Greg jól számították ki, mikor kell rálépniük a gázpedálra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?