Sötétben tapogatózik a legújabb olasz BMW

BMW Z4 Zagato Roadster Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tavaszi kupé átiratot követően a Pebble Beach Concours d'Elegance-on most a Z4 roadster változatát szabja át a Zagato.


Egyre szorosabbra fűződnek a szálak a BMW és a Zagato között, hiszen a pár nap múlva, augusztus 19-én kezdődő Pebble Beach Concours d'Elegance-on már az idei második közös modellt mutatja be a két cég. Kollaborációjuk első közös eredménye a május végén a Comói-tó partján rendezett Concorso d'Eleganza Villa d’Este rendezvényen bemutatott BMW Z4 Zagato Coupe Concept volt, most pedig, ahogy az erősen árnyékolt kedvcsináló fotón látszik, megszabadították kétpúpos tetejétől a tavaszi tanulmányt.
Hirdetés
Az egyelőre homályba burkolózó roadster mellett további csemegéket is kiállít a BMW a kaliforniai összejövetelen, az újdonságok rajongóit az új M5, M6, 650i Gran Coupé és az 540 lóerős Alpina B7 limuzin kápráztatják el, míg a klasszikusok kedvelői az 1986-os March GTP prototípusra, az 1980-as BMW M1 Procarra, az 1975-ös 3.5 CSL-re, valamint egy földi halandók által sosem látott ínyencségre, az 1990-ben mindössze egyetlen példányban megépített M8 prototípusra csorgathatják műértő nyálukat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?