Sportmodell készült a Toyota pickupjából

Elkészült a Gazoo Racing legelső off-road modellje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota sportrészlege nem csupán az aszfaltra koncentrál, itt a következő különkiadásuk, mely egyenesen a Hiluxból készült. Ez a Gazoo Racing legelső valódi terepjárója off-road használatra.


A Toyota Hilux idén 50 éves, ennek örömére több különlegességgel is készültek. Az Arctic Trucks csak az egyik, a Toyota sportrészlege, a Gazoo Racing is megmutatta saját megoldását. A Hilux GR külsőre látványos kiegészítőket kapott, a kerékív szélesítéseken túl feketére fényezik a géptetőt és különleges dekor matricákat is kap. A leglátványosabb változást az orrán találjuk, a nagy króm hűtőrácsot egy új darabra cserélik, ami hatalmas betűkkel büszkén hirdeti, hogy ez egy Toyota.
Hirdetés

A csúcsfelszereltségre épülő GR ellátmány bőrüléseit pirossal varrják, az első fejtámlákba pedig a Gazoo Racing emblémáját hímzik. Szintén GR logót kap az indítógomb, valamint egy, az egyedi sorozatszámát hirdető kis fém plakettet is elhelyeznek a hatfokozatú automata váltó kapcsolója mögött. Dizájnjában változik a műszeregység is, valamint fényes fekete keretet kap, és a szőnyegek is GR hímzést hordanak. A 2,8 literes dízelmotor változatlan teljesítménnyel, 177 lóerővel hajtja a hátsó kerekeket, de mindenképp jár kapcsolható összkerékhajtás is. Az első tekercsrugókat feszesebbekre cserélték a GR műhelyében, valamint a lengéscsillapítókat is sportosabbak váltják. Ez a Gazoo Racing első modellje, amit Dél-Amerikában mutattak be - és ott is fogják gyártani összesen 420 példányban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?