Szemben a forgalommal: óriási szerencsével kerülték el a Ladát

Orosz fedélzeti videón a kamikaze akciós Lada

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak nálunk, Oroszországban is előfordul, hogy valaki rossz irányba hajt fel az autópályára. Érthetetlen azonban, hogy miért nem veszi észre.

A legtöbb esetben tragikus balesetek kapcsán értesülünk arról, ha valaki a menetiránnyal ellentétesen hajt fel az autópályára. Itthon is számos ilyen sajnálatos (bal)eset előfordult már, emiatt az autópályák lehajtóinál már látványos fényvisszaverő tábla figyelmeztet arra, hogy az nem felhajtó.
Érthetetlen, hogy, ha már fent van valaki, azaz számára szemből másodpercenként érkeznek az autók, akkor miért nem jön rá, hogy nem mindenki őrült és hajt a rossz irányba, hanem talán ő vétett. Ilyen esetben elegendő lenne a leállósávra húzódni, esetleg ott elgurulni a következő lehajtóig, ám ahogyan az az alábbi, nem szokatlan módon Oroszországból érkezett videón látható, nem mindenki veszi észre magát. A többi autós itt szerencsére őt igen, így, bár tragikus gyorsasággal jött szembe a kocka Lada, szerencsére nem történt baleset. Bízunk benne, hogy a videón már nem látható időben sem, s végül mégis felismerte bal-cselekedetét a ladás, aki egyébként talán már fel is ismerte, hogy nem a megfelelő irányba hajt, ám úgy gondolta, hogy a felezővonalon szlalomozva pont elfér.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?