Szinte eltűnik az álca alatt az új Hyundai Kona

Svédországban tesztelik a következő generációs Hyundai Konát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a koreaiak nem kívánnak sokat elárulni az új Kona kapcsán, néhány újítás így is könnyedén kiszúrható.

Nehéz lett volna ennél nagyobb álcába bújtatni a minden bizonnyal jövőre debütáló Hyundai Kona prototípusát a svédországi tesztfutásra. Első ránézésre elődjénél kicsivel nagyobb méreteket ölt a következő generáció, annak ellenére, hogy azon vásárlók, akik a Konánál nagyobb SUV-t szeretnének, nem kell messzire menjenek, csak a márka modellpalettáján belül találnak alternatívát a Tucson személyében, ha pedig elektromosra vágynak, ott az Ioniq 5.
Hirdetés
Az első fényszórókból nem sokat látni az álca miatt, de az jól kivehető, hogy a tervezők minden bizonnyal megtartják az osztott elrendezést. A Kona hátulját szinte teljesen "betakarták", ennek ellenére kivehető, hogy a prototípusban belsőégésű motor dolgozik, hiszen az autó alatt egy kipufogó díszeleg. A jelenlegi híresztelések szerint a 2023-ban érkező következő generációs Kona - a mostanihoz hasonlóan - tisztán villanyhajtással is elérhető lesz.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?