Téglákra pakolta az M3-ast a vihar elől

Két E36 M3 állt az udvarán, de csak egy trailer, mindkettőt menteni kellett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem jó érzés tudni, hogy árvíz közelít a házad felé, ám jó tudni, hogy készülhess rá. Ennek a srácnak két M3-ast kellett mentenie, pedig tudta, hogy jön a hurrikán és készült is.


Hatalmas vihar sújtja Közép-Amerika térségét, Huston teljesen elesett a Harvey hurrikán hatására. Cody W. Crochet is itt él, BMW rajongóként tengeti életét és házának udvarán kettő darab tökéletes és picit tuningolt E36 M3 is áll, napi járós, illetve vontatója pedig egy első generációs X5-ös. A hírekből már tudta jól előre, hogy érkezik a vihar, ami orbitális esőzéssel fog járni, de a térségére 30 centis árvizet jósoltak "csak". Ám ez már a hajnali órákra megtörtént, de az eső továbbra is szakadt.
Hirdetés
A 30 centis vízmagasságtól meg kellett menteni az M3-asokat, nem vészeltek volna át kár nélkül ekkora vízállást. Az egyikre bőségesen megoldás volt a tréler, a másik piros M3-at viszont magasabbra kellett emelni, és jobb híján normál emelők voltak csak kéznél, de a jósolt vízállást azokon állva simán átvészelte volna. Cody hajnali 4:45-kor kelt és joggal ijedt meg, hiszen a víz már akkor a piros M3 kerekeit nyaldosta és folyamatosan emelkedett. Összeszedte az összes téglát, amit talált és elkezdte egyesével az emelők alá pakolni. Még pont időben, ugyanis a vízszint félóránként 12 centit emelkedett. Egyedül pakolta föl az M3-at és mire elfogyott a tégla, a vihar is elhaladt és elkezdett apadni a víz. Így is bőven térdmagasság fölé ért, de a végére épp csak vízben voltak a kerekek. Nem volt egyszerű mutatvány és a víz leapadása után elég bizarr, ahogy a ritka M3 néhány oszlop téglán áll, leszedni nem lesz könnyű, reméljük azt is túléli.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?