Tesztvezetésen zúztak le egy Ferrari F40-est

Senki sem boldog, amikor egy 500 milliós autót tesznek árokba

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ausztráliában történt a csúnya eset, amelyben szerencsére személyi sérülés nem történt. Legalábbis testi.

Igazi ikonná vált az 1980-as évek egyik lenyűgöző sportautója, a Ferrari F40. Biztosra veszem, hogy sokaknak díszelgett a falán a poszter, amelyen ez a gép pózolt és szintén rengetegen nézik csillogó szemekkel azokat a videókat, ahol mozgás közben is látható. Hiszen az utcán elkapni egy példányt csodaszámba megy. Szóval irigykedve gondolunk azokra, akiknek megadatik, hogy megvásároljanak egyet. Ausztráliában valószínűleg pont egy vásárlás előtt ütött be a baj.
Hirdetés
Valószínűleg egy tesztvezetésen veszítette el az uralmat a sofőr a középmotoros F40 felett, ugyanis a szemtanúk szerint a kereskedő saját rendszámtábláját viselte az autó. Ami több oszlopot kidöntve a fák között végezte. Az eset Queensland államban történt, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az anyagi kár viszont ránézésre is jelentős. Ausztráliában állítólag két eladásra kínált Ferrari F40-ről tudnak. Az egyiket Sydney-ben kínálják 2,39 millió ausztrál dollárért, ami körülbelül 517,8 millió forintnak felel meg, a másik Brisbane városában 2,7 millió ausztrál dollárért eladó, ami megközelítőleg 585 millió forint.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?