Tető nélkül mutatkozott a BMW i8

Az i8 frissítésével érkezhet a Spyder, már álcázva is lefotózták.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak egyszerű frissítést kap a BMW i8 jövőre, a kupé mellé érkezik a nyitható tetős Spyder is. Nagyobb akkumulátort, több lóerőt és sok új extrát is kaphat.


Először fotózták le a kabrió BMW i8-at. A bajorok hibrid sportkocsijának frissítése jövőre várható, ahogy a Spyder megjelenése is, így utóbbi már friss arccal és új extrákkal mutatkozhat be. A gyenge minőségű fotók messziről készültek, így a részleteket nem látni, ahogy azt sem, hogy összehajtható vászontetőt vagy kivehető keménytetőt kap-e. A fölfelé nyíló ajtók jó eséllyel megmaradnak, mivel az A-oszlop az álcázott kocsin is elég vastag. Várhatóan a 7-esből és az új 5-ösből ismert extrákat is megkapja a frissített i8 és a Spyder, így nagyobb érintőkijelzőre, gesztusvezérlésre és távirányítóról parkolásra is számíthatunk.
Hirdetés
A pletykák szerint a technika is frissül némileg. A konnektoros hibrid hajtáslánc nagyobb akkumulátorcsomagot kap, a korábbi 7,1 kWh-ást 10 kWh-ás válthatja, amire jó esély van, mivel a Formula E Safety Carjaként használt i8-ba is ilyet szereltek. Ha hihetünk a híreknek, az új aksi 50%-kal növeli a tisztán villanyos hatótávot. Emellett a háromhengeres ezerötös benzines erejét is megemelik 15 lóval, így az összteljesítmény 372 lóerőre növekszik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?