Tetődobozzal 255 km/h a Gallardo vége

Lamborghini Gallardo LP560 síelőknek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A svéd professzionális síelő, Jon Olsson egy ideje csak Lamborghinivel hajlandó járni, síelni is.

A téli sportok iránt rajongóknak nem kell részletezni, néha milyen nehezen megy az indulás, hiszen el kell helyezni a felszerelést, a csomagokat, az embereket: a tetőbox kiváló találmány, de lassít, és a fogyasztást is növeli. Nem baj ha van egy kombink ilyen célokra, és időnként a négykerék-hajtás is hasznos lehet.
A gondolatmenet egy részét a svéd Jon Olson, profi síelő is osztja, csak szerencsétlen annyira hozzászokott a mindennapokban a Lamborghinik használatához, hogy most már csúszkálni is csak ezzel hajlandó járni. Először egy Murcielago LP670 Superveloce modellhez készíttetett egyedi síboxot, de aztán meglátta az Aventadort, így eladta limitált szériás autóját, és feliratkozott a várólistára. Csakhogy síelni közben is kell járni, úgyhogy ideiglenesen vett egy Gallarado LP560-at, és most ezzel járja a hegyeket.
Hirdetés

A kis Lambóhoz készített speciális síbox használhatóságát gyártója 255 km/h-ig garantálja, az a kis plusz, bő 10 százaléknyi többlet üzemanyag-költség, amit okoz, ilyen autóban már nem oszt, nem szoroz.
A Gallardón ezt-azt még átszabatott a márkára specializálódott DMC-vel, a rejtőszínű festést pedig az Autostripe készítette. El tudják képzelni azt az állapotot, amikor a legnagyobb problémájuk, hogy melyik Lamborghinivel menjenek síelni? Mi sem, úgyhogy ezt a hírt most nem kommentáljuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?