Tizenkét literrel érkezett a Rimac különkiadása

Literekből most már nincs kevés a Rimacnál sem, itt egy érdekes limitált széria

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A horvát Rimac pillanatok alatt írta be magát a szupersportautók kedvelői között, meg persze a villanyautósoknál. Második modelljükből készült egy különkiadás, kétszer hat literrel.


Elektromos sportautójával a horvát Rimac bevéste magát a villanyautósok szívébe, Richard Hammond balesete pedig a történelemkönyvekbe. A műsorvezető lábtöréssel megúszta a szörnyű balesetet, aminek hatására még a Rimac is furcsa jelzéseket rejtett el az új modellben. A Frankfurti Autószalonon bemutatott C_Two egy tűzoltó készüléket kapott, melyre az volt írva.

Hegyi versenyen történt baleset esetén használandó.

Ennyire viszont nem vicces az, amit összehoztak, az új autó ugyanis kevesebb mint két másodperc alatt gyorsul százra.
Hirdetés

Az új modellből most érkezett egy speciális kiadás, a Pebble Beachen bemutatkozó California Edition különleges felniket és tengerkék fényezést kapott, meg egy nagyon érdekes csomagtartót. A nyitható üveg alatt két hatliteres pezsgős palack foglal helyet, így akik a litereket hiányolták a Rimactól, hát tessék, megkapták. Van melléjük kristálypohár is, bár rettentően érdekelne minket az az élethelyzet, amikor egy kétüléses sportautóval megérkezve épp hat liter pezsgőre lenne szükség. Bár kétségtelen, hogy egy buliba megérkezve akkor is meg lehet kínálni a vendégeket, ha a házigazda nem készült volna.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?