Új kezekben a Jaguar, legalábbis itthon

Hyundai után Jaguar és Land Rover is az AutoBincktől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Október 1-től a holland AutoBinck Holding képviselheti a Jaguar, a Land Rover és a Range Rover autómárkákat Magyarországon.

A Hyundai hazai, szlovén és holland importőreként ismert, s sok egyéb országban is számos autókereskedéssel rendelkező AutoBinck Holding új márkákkal lép színre a hazai piacon, októbertől az általa alapított British Automotive Hungary Kft. látja el a Jaguar, Land Rover, valamint Range Rover márkák vezér-képviseleti feladatait.
Annak ellenére, hogy működésünket Magyarországon abban az időszakban (2007-ben) kezdtük meg, amikor a gazdasági válság alapjaiban változtatta meg az autópiacot, az AutoBinck mégis sikeres nagy-, és kiskereskedelmi tevékenységet folytat immáron négy esztendeje. A vállalat múltja, szellemisége, és szenvedélyes elkötelezettsége meggyőzte a Jaguar Land Rover csoportot arról, hogy cégünket bízza meg termékeinek disztribúciós tevékenységével. Célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező, elismert brit márkákat eddig nem tapasztalt magaslatokba emeljük Magyarországon, és új vásárlók számára is vonzóvá tegyük a Jaguar, Land Rover és Range Rover modelleket, mindemellett természetesen tovább erősítve kapcsolatunkat a jelenlegi tulajdonosokkal.
A JLR biztosított minket támogatásáról, és a British Automotive Hungary Kft. sikereibe fektetett bizalmáról, melyhez kiváló alapot szolgáltat a lenyűgöző modelloffenzíva, beleértve a fantasztikus új Range Rover Evoque modellt, valamint a négyhengeres dízel erőforrással szerelt Jaguar XF modellt is.
” – kommentálta a friss importőr-kinevezést Tim Tozer, az AutoBinck csoport vezérigazgatója.
Az újonnan nyíló Jaguar - Land Rover - Range Rover márkakereskedés Budapesten (egyelőre ismeretlen, de új helyszínen) az egész modellkínálattal áll majd a vásárlók rendelkezésére.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?