Újabb részlet-képeken a Kia Carens

Formájával C-MAX, lámpáival, hűtőmaszkjával cee'd az új Kia Carens

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Színezésével erősen torzított képeken bő egy hónapja már láthattuk a Párizsi Autószalonon bemutatkozó Kia Carens egyterűt, mostanra pedig egy-két részlete ki is kristályosodott.


Semmi lényegi infó, csupán néhány részlet-kép, amivel gazdagabbak lettünk a párizsi Autószalonon bemutatkozó, negyedik generációs Kia Carens kapcsán.
Azt már több mint egy hónapja tudjuk, hogy a mostaninál keskenyebb és alacsonyabb lesz a kompakt-egyterű, viszont továbbra sem ismerjük, hogy mennyivel. A korábban főbb vonalaival megismert, s azok alapján erőteljesen az ötüléses Ford Compact C-MAX-ra emlékeztető egyterűről a most megjelent képek alapján elmondhatjuk, hogy az alapjait adó cee'd-ről ismert fényszórók és hűtőmaszk miatt szemből könnyedén azonosítható az alsó-középkategóriás Kia felpumpált változata. Az így jellegzetesen kiás megjelenésű Kia ülésszáma az egyelőre ismeretlen, hátul pedig a lámpáinak most már teljesen ismert formája nem kívánja feledtetni azon korábbi érzésünket, hogy egy 2 évvel korábban bemutatkozott Fordot, azaz C-MAX-ot látunk a Kia megjelenésével.
Hirdetés
Motorjairól továbbra is elmondhatjuk, hogy a cee'd 1,4 és 1,6 literes egységei lesznek benne, azaz benzinesei 100-135, dízelei 90-128 lóerősek lehetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?