Ukrán taxis pályázik a híres film következő főszerepére

Jobbról előzés, majd kézifékes forduló - mindent az utasért!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

15 éve mutatkozott be a Taxi című film, főszereplője, Samy Naceri megőszült már, ám jó hír, hogy van jelölt a helyére.

1998-ban még Peugeot 406-ossal mutatkozott be a Taxi című, Luc Besson által írt és rendezett mozifilm. Főszereplője, Daniel (Samy Naceri), aki szükség esetén speciálisan átalakuló, még repülni is képes taxijával a film szerint nem csak személyszállításban tud nagyot alakítani, a nők bálványának is számít, így nem meglepő, hogy néhány taxis is példaképként néz rá. Mára azonban a főszereplő megőszült, talán kevéssé tudná hitelesen eljátszani a superman-sofőrt. Ha Luc Besson esetleg az ötödik epizódot is kihozná a Taxiból, az alábbi, természetesen fedélzeti kamerával készített felvétel szerint pótlására egy tehetséges sofőrt hívhatna be Ukrajnából.
Hirdetés

A fehér szedánt hajtó személyszállító kisiparos talán a film egyik lelkes rajongója, ugyanis a cél érdekében, az utas mihamarabbi célba juttatásáért jobbról előzést, s az araszoló kocsisor előtt egy kézifékes fordulót is bevállal. A kivitelezéssel nincs gondja, bár azért a jobbról utolsóként megelőzött Toyota Highlander sofőrje nagyot kénytelen fékezni, hogy ne menjen a taxinak. Szép mutatvány, bár taxiba ülve, amikor ugyebár nem csak a tömegközlekedésnél vagy a gyaloglásnál gyorsabb, hanem kényelmesebb utazásért is fizet a kuncsaft, nem biztos, hogy mindenki ilyen manőverekre vágyik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?