Vágj ketté egy Volvót és élvezd!

Félbevágott Volvo V70 mint játékszer? Jöhet!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Következzen egy Volvo V70, ami kihozza az állatot az emberből. Pontosabban egy fél Volvo.


Tegye fel a kezét, aki szereti a fánkot! Gondolom rengeteg kéz a magasba lendült, de vajon ugyanarra gondolunk? Én ugyanis arról a fánkról beszélek, amelynek elkészültét sűrű gumifüst követi. Igazából megmagyarázhatatlan, miért szeretünk annyira pörögni és forogni egy autóval. Bár, ha belegondolunk, a vidámparki körhinták is népszerűek, szóval ez valami mélyen belénk ivódott dolog lehet.
Hirdetés

Többnyire hátsókerék-hajtású, izmos gépekkel képzeljük el álmaink pörgését. Mustangokkal, BMW modellekkel és még hosszan tartana a lista, ha leírnám. De Volvo V70 nem igazán kapna helyet rajta vagy csak nagyon a végén. A TheHoonigans csapata viszont bebizonyítja, hogy a hatalmas kombiból is lehet igazi élményautót faragni. Nem kell mást tenni csupán kettévágni! A B-oszlop mögött pedig egy bevásárlókocsi kerekeit kell felszerelni rá. Egyszerűen hangzik, ugye? A víg kedélyű amerikai csapat négy videón keresztül mutatja be, hogyan készítették el a mókamasinát. Az alábbi videóban a finálé látható, de könnyű visszakeresni az alkotás folyamatát dokumentáló részeket is. Figyeljétek az arcokat a pörgő masinában! Garantáltan feldobja a napotok!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?