Vajon legyorsulja a Kia EV6 ezeket a sportautókat? Íme a videó!

A Kia EV6 élőben közvetített bemutatóvideójának legjobb jelenete ez a szuperautók elleni gyorsulás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha autót keresel gyorsulási versenyre egy Lamborghini Urus, egy Mercedes-AMG GT, egy Porsche 911 Targa 4, egy Ferrari California T és egy McLaren 570s mellé, valószínűleg nem a Kia új elektromos crossoverére gondolsz elsőként. De miért is nem?

A tegnap bemutatkozott EV6 GT 577 lóerővel és az elektromos autókra jellemző instant nyomatékkal érkezik, ezek pedig sportautókörökben is igen komoly adatok. Hogy mindezt nyomatékosítsák az élőben közvetített bemutatón, egy igen komoly gyorsulási versenyt szerveztek össze a debütáló EV6-nak.
Hirdetés
A hivatalos Youtube-közvetítésben 12:00-nál kezdődik a verseny, amelyben a Kia a komoly rajtelőny - és a videó sajtóanyag-mivolta - ellenére nem az első helyen végez. Hogy hányan, és mely autók parancsolják maguk mögé, azt nem lövöm le, megéri megnézni a mindössze egy perces jelenetet. Ez egyébként is egy olyan verseny volt, amelyben nem kellett mindenképp nyerni a dicsőséghez, még így is kiemelkedő ugyanis az EV6 GT teljesítménye.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?