Végsebesség-teszt videó: így tépi fel az aszfaltot a Kia EV6!

Kívül-belül megnézheted, mire is képes a Kia EV6, ha odalépnek neki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közismert tény ma már a villanyautók brutális gyorsulása, ám ezen a friss videón a megszokottnál is jobban látszik, mit jelent mindez a gyakorlatban. Mutatjuk, mit tud a Kia EV6, padlógázon.

Az Év Autója díjat is elnyert Kia EV6-ról már rengetegszer esett szó az oldalon, többek között ide kattintva olvashatsz róla részletesebben. Most ismét előkerült egy igen érdekes videó róla, amin az Autobahn, avagy a német autópálya korlátozás nélküli szakaszának meghódítása a kitűzött cél. Előtte kívülről is megnézhetjük, mit jelent a villanyautók brutális forgatónyomatéka, erre a megmozdulásra sokszor még a sofőrök sincsenek felkészülve, nemhogy a külvilág.
Hirdetés
A videón egy GT Line felszereltségű, "Long Range", avagy 325 lóerőt és 605 newtonméter nyomatékot leadni képes, 82,5 kWh kapacitású akkucsomaggal szerelt változatot láthatunk. Ráadásul már az első pillanattól egyértelművé válik, hogy ezt az erőt nem szabad csak úgy rászabadítani az aszfaltra: a 2105 kg saját tömegű crossover már a legelső padlógázos kanyarban kilinccsel előre fordul. Ha kíváncsiak vagytok, milyen különböző teljesítménybeállítási lehetőségeket kínál, illetve miként teljesít a végsebesség-teszten az EV6, akkor mindenképp nézzétek meg az alábbi videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?