Zseniális reklámot tett le az asztalra a Honda!

A múlt és a jelen találkozik a Honda amerikai reklámfilmjében

Amerikában a reklámokat is szeretik olyan nagyszabásúra formálni, mint a hollywoodi blockbustereket. A Honda sem akart szégyenben maradni, most egy igazán látványos reklámmal jelentkezett.

Két reklámvideót is készített a Honda, de egyelőre csak az egyperces változatot mutatták meg, hamarosan érkezik egy 30 másodperces is. A hosszabbik videóban a márka történelme elevenedik meg, de úgy, hogy közben az új modellek is felbukkannak. Egy 1949-es motorkerékpár az első szereplő, amit meglátunk - méghozzá a "Dream" D-Type, amit maga Soichiro Honda tervezett. Aztán persze az S600, a márka első személyautója is feltűnik a színen, majd az F1 szivarkorszakának Hondája, az RA 272, ami a márka első futamgyőzelmét hozta a királykategóriában. Az első Civicet is kiszúrhatjuk 1973-ból, de a repülőgépek és motorcsónakok sem hiányoznak, hiszen mind-mind Honda erőforrással rendelkezik. Nézd meg te is a videót, nem érdemes kihagyni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?