19 órát vezetni egyhuzamban? Így lehetséges!

Így vezettem haza Spanyolországból, mindösszesen két rövid megállással

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs olyan módszer, amellyel veszélytelen lenne több mint 10 órát egyhuzamban levezetni, néhány alapvető praktka nélkül pedig egyenesen lehetetlen a dolog. Íme az öt legfontosabb tudnivaló, ha ilyesmire készülsz!

Elérkeztünk a Spanyol túra végéhez, a hazautat pedig egyetlen nagy hajrával tudtam le. Nyilván nem először csinálok hasonlót életemben, ám 19 órán át még sohasem voltam egyhuzamban a volán mögött. A hosszú autópályázás monoton képsorai helyett éppen ezért úgy döntöttem, hogy ezt a videót egybekötöm a tapasztalataim megosztásával. Bár ilyen sokat egyhuzamban vezetni semmilyen esetben sem a legjobb ötlet, összefoglaltam a teendőket, ha mégis ilyesmire szánnád el magad.

A legfontosabb részletet azonban már előre lelövöm: ha fáradt vagy, állj meg pihenni, mert az autóvezetés nem játék.

Ha ennél többre is kíváncsi vagy a témával kapcsolatban, akkor mindenképp megéri végignézned az alábbi videót. Te is csináltál már hasonló túrát? Ha igen, akkor hová mentél, és milyen autóval? Te mivel egészítenéd ki az elmondottakat? Várjuk a válaszod a kommentmezőben!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?