Értelmetlen, de mutatós: pattogatott kukoricába rejtett VW Golf

Ilyet sem láthattunk még: Golf kukorica bevonattal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gyártók fújják a személyre szabhatóság nótáját, egy művészpalánta pedig pattogatott kukoricába rejtett egy Volkswagen Golfot. Miért is?

Légy egyedi, fejezd ki magad az autóddal (is)! Meg persze a telefonoddal, a ruháddal, a frizuráddal! Hiszen egyéniség vagy, vagy nem? Dehogynem, hisz' mindenki az, s közben zabáljuk a fogyasztói társadalom áldásait. Lényegében akkor is, ha épp azt kívánjuk kifejezni, hogy mi nem a mainstream, nem a nagy átlag vagyunk, hiszen mi aztán nagyon különbözőek, a legnagyobb egyéniségek vagyunk. A világ már csak ilyen, s most itt van egy újabb egyedi autó, egy pattogatott kukoricába rejtett Volkswagen Golf, amit Lucas Danehnl, Braunschweig művészeti egyetemének hallgatója épített meg szolid egy év alatt egy hőlégfúvó, meg persze némi ragasztó segítségével.
Hirdetés

Hogy miért egy 1983-as Golfot vett munkájához? Mert szerinte ez korosztályának szimbolikus autója. És miért épp pattogatott kukoricával borította be? Mert számára ez, a kellemes családi emlékeket adó, nem utolsósorban csemegének sem rossz és alig hizlaló étek adott örömöt.
Ő is kifejezte magát, a Volkswagen pedig nyilván köszöni szépen az idén 40 éves, szeptemberben hazánkban is találkozóval ünnepelt modell szolid reklámozását.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?