Hivatalos fotókon az MG roadsterének utastere!

A szárnyas ajtók mellett az utastér is kívánatossá teszi az MG Cyberstert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kínai kézben lévő brit márka a vászontetős autója formáit már korábban megvillantotta, a goodwoodi bemutató előtt pedig az MG a motorkínálatot és az utasteret is leleplezte.

Bő két hete már megmutattuk, hogyan néz majd ki a szériagyártású MG Cyberster, akkor azonban az utastérről még nem tett közé a márka képeket. Ezt az adósságát most törlesztette az MG, hiszen most először mutattak kifejezetten az utastérről fotókat.
Hirdetés
A tervezők nem riadtak vissza a képernyőktől, az alul lapított kormány mögé kizárólag digitális kijelzőket pakoltak, illetve a kezelőszervektől jobbra lévő váltógombok mellé is jutott egy fektetett érintőképernyőnek tűnő panel. Fizikai gombokból pedig csak sornyi kapott helyet a műszerfalon. Az előzetes információkkal ellentétben, nem fekete-pirosban, hanem kizárólag bordó árnyalatban pompázik az utastér, ezt a hegemóniát csupán a fekete kijelzők és a bézs dekor töri meg néhány helyen.
Hirdetés
A beltér mellett a 4,5 méter hosszú roadster technikai adatairól is lerántotta a leplet az MG. A belépő szintű modell 314 lovat tud majd, míg a legélesebb 544 lóerős lesz, előbbi kizárólag a hátsó, utóbbi mind a négy keréken hajt. A szerényebb kivitelhez egy 64, utóbbihoz egy 77 kilowattórás akkumulátor társul, ez pedig 501-580 kilométer közötti hatótávot tud az MG szerint. A pontos áráról egyelőre csak pletykákat lehet hallani, de az azok alapján a BMW Z4-gyel indul egy ligában az MG Cyberster. Nagy-Britanniában 2024-ben kezdik értékesíteni 55 ezer fontos áron, ami nagyjából 24 millió forintnak felel meg, ez pedig majdnem 5 millió forinttal több, a BMW Z4 áránál. Hazai megjelenés szintén 2024-ben várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?