Újabb változat hippibuszra a Volkswagentől

Az ID önvezető tanulmányautó sorozatot most egy mikrobusszal bővíti a Volkswagen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen meglepő módon a Volkswagen legújabb tanulmányautója egy mikrobusz. Úgy tűnik, a Budd-e nem jött be, az újonc formatervén már az első fotókon is látszik, hogy a T1-est idézi.


Ujjabb tanulmányautó részletfotóit eresztette szabadon a Volkswagen, a kompakt ID koncepcióautó egy újabb változatát láthatjuk a fotókon. A Volkswagen ID nem csak egy autó, hanem a márka új vonalának számító önvezető villanyautókat takar, a sorozat második modellje furcsa módon egy mikrobusz lesz. Úgy tűnik, a Budd-e nem hozott elég nézettséget, így az új tanulmányautó jobban tükrözi majd a T1-es Transportert, már csak a kettéosztott fényezés is ezt sejteti.
Hirdetés
Nem csak a külsőről, a belsőről is kaptunk részletet, méghozzá a kormányról, pontosabban annak csukott állapotáról. Mikor önvezető módra kapcsol a sofőr, a kisbusz még a kormányát is behúzza, hogy ne zavarja semmi a pihenést, vagy éppen a beszélgetést és egy egyszerű szobának tűnjön az utastér, miközben a radarok és kamerák arzenálja eljuttatja az autót a célpontig. Két villanymotor hajtaná, valamint a belső tér úgy lenne alakítható, ahogy az utasoknak éppen kedve van. Retro vonásokkal talán könnyebben lopnák magukat az emberek szívébe a villanyautók és az önvezető autók is, így az új ID tanulmány is ígéretesnek tűnik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?