Mutatjuk, milyen Hyundai lesz az Uncharted sztárja!

Az új Tucson a mozivásznon még a legdurvább szériaváltozatnál is keményebb!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy átalakított Tucson is fontos szerepet kap az egyik legújabb mozifilmben a gyártó és a Sony Pictures együttműködése nyomán. Íme a Hyundai, ami Mark Wahlberggel és Tom Hollanddal együtt szerepel a népszerű kalandjáték-sorozat filmadaptációjában!

A Hyundai és a Sony Pictures közös munkája a ’Pókember: Nincs hazaút’ c. filmben is jól sikerült, így most az ’Uncharted’ videójáték-adaptációval folytatódik a móka. A komoly rajongótáborral rendelkező játéksorozat élményét így a híres színészek mellett az új Hyundai Tucson egy igazán kemény kalandokhoz átalakított, a legdurvább terepre optimalizált változata is segíti a mozivászonra vinni.
Hirdetés
Természetesen nem csak ez az átalakított Tucson ‘Beast’ jelenik meg a filmben az együttműködés keretei közt, szerepel teljesen hétköznapi Tucson is, de mellette olyan népszerű szériamodellek is megjelennek, mint például a Genesis G90, Genesis G80, vagy a Genesis GV80. A filmet Magyarországon február 10-től, azaz mától már vetítik a mozikban, míg az Egyesült Királyságban február 11-től, az Egyesült Államokban és a világ más piacain pedig február 18-tól adják. „A vadonatúj Tucson egy olyan, rendkívüli adottságokkal és képességekkel rendelkező szabadidőjármű, amely tökéletes választás egy kincskereső kalandhoz.” – mondta Thomas Schemera, a Hyundai Motor Company alelnöke, globális marketing igazgatója, a vállalat ügyfélélmény-részlegének vezetője. Hozzátette: “Az ’Uncharted’ világszerte több millió rajongóval rendelkezik. Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan formában mutathatjuk be a Hyundai járművek képességeit és technológiai felkészültségét, amely kreatív módon illeszkedik a Sony Pictures filmjébe. Együttműködésünk első állomása, a ’Pókember: Nincs hazaút’ című film rendkívül sikeresen népszerűsítette a Hyundai Ioniq 5 és Tucson típusokat; meggyőződésünk, hogy az ’Uncharted’ folytatja majd ezt a hagyományt.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?