Ennél szebb Lexust még biztosan nem láttál!

Bár az alap Lexus LC 500 is kívánatos, a limitált szériás kivitel erre még egy lapáttal rátesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Inspiration Series névre keresztelt Lexus LC 500 különkiadás kétségkívül az egyik legszebb autó, amit a márka valaha gyártott, emellett pedig a teljesítményére sem lehet panasz.

A Lexus LC 500 kupé már alapesetben sem mondható csúnya járműnek, viszont az Inspiration Series limitált szériás kivitel az egyik legkívánatosabb gran turismóvá teszi a Toyota prémium szegmensének sportautóját. A fehér fényezés tökéletesen illik az LC 500-hoz, az alapszínt pedig remekül kiegészítik az apró fekete, és lila elemek az autó küllemén.
Hirdetés
Természetesen az utastérben is különleges árnyalatokat választott a márka a különleges kivitelhez, hiszen majdnem a teljes beltér mélykék színben pompázik. A lényeg azonban mint mindig, most is a motortérben keresendő. Az erőforrás tekintetében ezúttal sem kötött kompromisszumot a Lexus, és egy 477 lóerős, ötliteres, nyolchengeres motort rakott az LC 500 különleges verziójába, melynek köszönhetően a GT alig három másodperc alatt futja a százat álló helyzetből.
Hirdetés
Persze ahogyan a legtöbb különkiadás, úgy ez sem lesz tömeg gyártott jármű, hiszen az észak-amerikai piacon mindössze 125-öt értékesítenek belőle maximum, de Japánban és Európában is vásárolhatnak majd a limitált szériás kivitelből a vásárlók, vélhetően hasonló darabszámban maximalizálva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?