Mutatjuk az új Honda CR-V és ZR-V modellek árait!

Beárazták a Honda népszerű crossovreit, már meg is indult a rendelésfelvétel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelent a konfigurátorban az új Honda ZR-V és CR-V, mutatjuk, mennyiért rendelhetők meg a mai naptól kezdődően az új, hibrid crossoverek.

Két új crossover rendelését nyitotta meg a mai napon a Honda, ezzel a felszereltségi szintek is nyilvánosságra kerültek. Az első a ZR-V e:HEV, amelynek Elegance névre keresztelt belépőmodellje 18”-os, szürke, könnyűfém kerekekkel, első-hátsó parkolóradarral, 11 légzsákkal, tolatókamerával, valamint 8 hangszórós audiorendszerrel kerül a szalonokba. Ráadásként – a kormány mögött elhelyezett, 7”-os digitális kijelző mellé – 9”-os érintőképernyő is elérhető a különféle modellváltozatokhoz, a konfigurátor szerint 16,5 millió forint alatti indulóárral. A Sport kivitelt 17,3 millióért kínálják. Ezt a változatot nem csak különleges bevonattal ellátott első lökhárító és hűtőrács, fényes fekete külső tükör és ablakkeret, matt fekete kerékgarnitúra és szövet-műbőr üléskárpit teszi egyedivé: sportos pedálsor, LED hangulatvilágítás, motoros mozgatású csomagtérajtó és vezeték nélküli telefontöltő is szerepel felszereltségi listáján, illetve még több USB-csatlakozót helyeznek el az autóban. Az Advance csúcsmodellek 18,4 millióért perforált betétekkel és ezüst varrásokkal díszített üléskárpitokat, bőrkormányt, panorámatetőt és fényes fekete, polírozott részekkel feldobott felniszetet kapnak. Itt már jár a 10,2”-os érintőképernyő, a 12 hangszórós BOSE hifi és a vadonatúj, 6 colos Heap-up kijelző is.
Hirdetés
A CR-V hatodik nemzedéke az év második felében érkezik, Elegance (19 544 000 Ft-tól) és Advance (21 344 000 Ft-tól) kivitelben. A CR-V ezentúl e:HEV full hibrid és – Európában először – e:PHEV plug-in hibrid változatban is elérhető lesz, az utóbbi 82 kilométeres elektromos hatótávolsággal rendelkezik. Az új generáció szélesebb, hosszabb és magasabb lett, továbbá 4 centivel nőtt a tengelytávja, 1,6 centivel a hátsó lábtere és 18 százalékkal a csomagtér-kapacitása, tehát még tágasabb, mint korábban. Az e:HEV és az e:PHEV modellek a különböző hűtőrácsokról különböztethetők meg a legkönnyebben. Az e:PHEV kezdőára 24 170 000 forint, ebben a modellben mutatkozik be az Európai piacon a Honda minden irányba figyelő, holttereket minimalizáló SENSING 360 baleset-megelőző rendszere is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?