Áprilisban jön a BMW M2 Competition

Előbb érkezik, mint vártuk a BMW kis fenevadja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A korábbi hírekkel ellentétben úgy hírlik, hogy hamarabb érkezik a BMW M2 Competition, mint ahogy vártuk. Lássuk, mit fog adni nekünk a BMW legkisebb méregzsákja.


Egy M-es BMW érkezése mindig izgalmas. Nemrég mutatkozott be az új M5, hamarosan pedig érkezik a bajorok legkisebb sportos kupéja, az M2 versenyváltozata, amely M2 Competition névre hallgat. Természetesen utcai modellről van szó, amely még erősebb és még keményebb lesz, mint amit eddig megszokhattunk. A BMW Blog legfrissebb hírei szerint nem kell nyárig várni a dögös bömös érkezésére, áprilisban már lerántják róla a leplet.
Hirdetés

Technikailag annyit lehet tudni, hogy a jól megszokott 3,0 literes sorhatos turbós kerül az orrába, amely az "alap" M2 365 lóereje helyett 400 lóerő körüli teljesítményt ígér. Némileg átdolgozzák a felfüggesztést és a fékeken is reszelnek, emellett pedig új színeket is láthatunk. A márciusi Genfi Autószalonon nem biztosan, az április végi Pekingi Autókiállításon viszont minden bizonnyal bemutatkozik majd az M2 Competition.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?