Felszállt a rendőrségi drón, repkedtek a bírságok

Hajdú-Bihar vármegyében figyelték az égből a szabálytalankodó autósokat a rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 42-es főút egyik kritikus forgalmi pontját figyelték drónnal a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, az égből pedig több szabálytalanul előző sofőrt is levideóztak.

A kanyarodósáv és a záróvonal még véletlenül sem előzésre lett kitalálva, néhány autós viszont másként gonolta ezt a minap a 42-es főúton, és többen is itt kezdtek előzési manőverbe. Pechükre viszont éppen a rendőrségi drón szeme láttára szabálytalankodtak, és még a helyszínen szembe kellett nézni tettük következményével egy bírság formájában. A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök összesen 4 esetben intézkedtek az előzési szabályok megsértése miatt, ebből háromszor büntetést szabtak ki, egyszer pedig gyorsított szabálysértési eljárást folytattak le egy román állampolgárral szemben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.11.30. at 20:00
    Permalink

    Lassan Mari néni toló kocsijàból is radaroznak az államkassza javára.Szégyeljék magukat.Nem hiába. Üres az államkassza.Mocskos lószarrugdosók.

  • 2023.12.01. at 07:05
    Permalink

    Engem lesből videóztak le, egyik határon jöttem 21km/órával gyorsabban a forgalom ritmusával együtt, így a többi közlekedőt is.
    Az épület takarásában álltak a férgek amit úgy tudom nem lehetne bár ki tudja milyen csalárd törvényt hoztak már erre is.
    Szerintem aki ma agyarországon rendőr vagy annak áll az a konfliktust keresi.
    Newton törvénye előbb utóbb itt is hatással lesznek szerintem rájuk is, a hatás ellenhatásra gondolok…

Vélemény, hozzászólás?