Őrült tempóval menekült egy rendőrautóval a rendőrök elől egy nő

Los Angeles utcáin szürreális jelenetek játszódtak le

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség a világ egyetlen pontján sem tolerálja a gyorshajtást, de azt talán még kevésbé, ha azt egy lopott szolgálati autóval mutatják be a tolvajok.

Videójátékokat megszégyenítő akciót mutatott be egy amerikai nő a napokban Los Angeles útjain. A világhírű Grand Theft Auto sorozatban jó móka rendőrautóval furikázni, ha az ember unatkozik, a valóságban viszont szigorú szankciókkal kénytelen szembenézni minden bátor próbálkozó. Így járt a szóban forgó hölgy is, aki a Los Angeles-i megyei serif iroda elől kötötte el a Ford Explorert és a villogókat működtetve több kilométeren át menekült az autó jogos tulajdonosai elől.
Hirdetés
A lopás után nem sokkal filmekbe illő autós üldözés alakult ki, de Amerika révén talán ezen már meg sem lepődünk. Azon viszont annál inkább, hogy a Fox News jelentése szerint a nő egy ponton elérte a 258 km/h sebességet, ami magasabb érték mint az Explorer hivatalosan rögzített végsebessége. A nő pontos motivációja nem ismert, de minden bizonnyal nem előre kitervelt akcióról van szó. Az üldözés végén a tolvaj egy zsákutcába hajt, onnan pedig egy magánterületre, ahol több percig macska-egér játékot folytat a zsarukkal, onnan viszont még egérutat nyert, de a zsákutca bejáratánál már vártak rá a rendőrök és beszorították az ellopott szolgálati autót, miután többször is neki mentek. Végül a nőt letartóztatták, így a tanulság ugyanaz mint a többi hasonló esetben. Ráadásul egy rendőrautót már csak azért sem jó ötlet elkötni, mert számtalan nyomkövető van benne, így akár a világ végén is megtalálják a szolgálati járművet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?