Pattogva csapódott egy háznak a száguldozó Ford Mustang

Mint egy megvadult ló, úgy ugrándozott a stoptáblától a házfalig a sportkocsi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Naponta lehetne közzétenni egy csokorra való őrült mustangos videót, az alábbi mégis kiemelkedő, a sofőr ezzel a mutatvánnyal nyugodtan pályázhatna a figyelmesség Arany Málna díjára.

Egy szemfüles szomszédnak köszönhetően egy remekül dokumentált, furcsa baleset került fel a legnagyobb videómegosztóra. A csendes kaliforniai utcát egy hatalmas csattanás rázta meg egy szeptember végi reggelen. A száguldó Mustang utolsó útja egy házfalba vezetett.
Hirdetés
A Ford sofőrje fittyet hányva a megengedett sebességre jócskán odalépett a gázra, nem sejtve, hogy hamarosan egy útkereszteződéshez ér. Az utolsó pillanatban észlelte ugyan stoptáblát, de a nagy tempó miatt már esélye sem volt megállni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a másik úton épp nem jött senki, ilyen tempójú oldalütközés könnyen végzetes is lehetett volna. Az viszont pech, hogy a két úttest közötti szintkülönbség megdobta a Mustangot, így hiába próbálta fékezni a levegőben lévő autót, az csak repült tovább. Ahogy földet ért a sportkocsi, máris jött az újabb ugratás, ezúttal a padka dobta meg az autót.
Hirdetés
A teljesen fékevesztett Fordot már csak a házfal tudta megállítani, a jármű sérüléseit látva az utolsó útja a bontóba vezet. A sofőr a saját lábán szállt ki az izomautóból, emellett a házban tartózkodóknak sem esett baja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?