Mexikóban a Halálos Iramban filmekből tanulnak autót lopni

Új autókat törtek össze Mexikóban, miközben egy vonatról próbálták meg ellopni őket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem sikerült lemásolni a Halálos Iramban vonatrablós jelenetét: mindkét autót összetörték, amihez hozzányúltak, majd üres kézzel távoztak az autótolvajok Mexikóban.

Ki ne emlékezte a Halálos Iramban 5. részének vonatrablós jelenetére? Persze, a képsorokat minimális hozzáértéssel nézve egyértelmű, hogy eléggé messze áll a valóságtól, amit látunk. Erre kiváló példa az a friss, mexikói eset, ahol még végsebességgel száguldania sem kellett a vonatnak ahhoz, hogy ne lehessen róla épségben ellopni az autókat. A parkoló vagonból ráadásul nem is sportkocsikkal, hanem komoly terepre tervezett pickupokkal próbáltak meg kiállni Gomez Palacio városában. Az egyszerű tanulság, hogy nem éri meg autókat lopni, főleg nem egy vonatról.
Hirdetés
Legalább gyorsan feladták a bűnözők, a Carscoops információi szerint mire a helyi rendőrök kiérkeztek, már csak az összetört autókat találták a telepen, ezekről fotókat is tettek közzé a Facebook oldalukon. A felkészületlen tolvajok első áldozata egy GMC Canyon Denali volt, amely már a vagonról letolatás közben is megsérült, de igazán akkor tört össze, amikor egy másik vonatnak ütköztek vele a tapasztalatlan rablók. Ezt követően egy Chevrolet Coloradóval próbálták meg ugyanezt, ám félbehagyták az autó kiszabadítását és inkább ráhagyták a kísérletet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?