Hirdetés

10 új modell érkezik jövőre a Mercedesnél

Feltárta jövő évi modelljeit a Mercedes-Benz

A német prémiumgyártó a második negyedéves pénzügyi prezentációján bemutatta a soron következő modelljeinek ütemtervét. 2018-ban tíz új Mercedes-Benz lát napvilágot.

Az A-osztálytól a Sprinterig számos új és frissített modell érkezik a Mercedes-Benz modellpalettájára jövőre

A 2018-as év a ráncfelvarrott S-osztály kupéval és kabrióval indul, melyek épp most debütáltak a Frankfurti Autószalonon. Az új modellek nem csak frissített köntöst, hanem némileg átdolgozott motorokat is kapnak. Utánuk érkezik az újratervezett CLS, amely követi az elődmodell tulajdonságait, motorokat pedig az E-osztálytól fog örökölni. Röviddel ezután érkezik az új A-osztály limuzin, a CLA frissítése és a ráncfelvarrott G-osztály. Utóbbi megtartja a megszokott stílusát, ugyanakkor még nagyobb lesz, még több luxust nyújt majd. Szintén jövőre érkezik a modellfrissített C-osztály is, amely az előzetes kémfotók alapján új lökhárítót és hűtőrácsot kap. Valószínűleg a belső és a motorpaletta is némi frissítésen esik majd át.

Hirdetés

Új Sprinter is érkezik, amelyről egyelőre keveset tudunk, az viszont biztos, hogy továbbra is többféle variációban kínálják majd, és azt is megerősítette a gyártó, hogy elektromos kivitelt is terveznek belőle. A GLC két új verziója is piacra lép, amelyből az üzemanyagcellás Frankfurtban mutatkozott be, a hosszú tengelytávú pedig később érkezik, amely harmadik üléssort is kínálhat. Ezeken felül jön még egy négyajtós kupé az AMG-től, az A-osztályból pedig egy hosszított tengelytávú szedán is debütál.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?