5 évre növeli a Land Rover a garanciát

Az eddigi 3 év helyett 5 év lesz a Land Roverekre a garancia

Az új Land Rover Defenderre, a Discoveryre és a Range Roverre 2023. szeptember 1-jétől a korábbi három helyett öt éven vagy 150 000 kilométeren át tartó általános garancia vonatkozik.

Az új garancia az Európában értékesített összes modellre érvényes: a korábbi hároméves
Hirdetés
konstrukciót kiterjesztve mostantól öt éven vagy 150,000 kilométeren át (amelyik hamarabbbekövetkezik) vállal gyártói garanciát típusaira a JLR. Ezen túlmenően a Range Rover,a Defender és Discovery vásárlók az InControl Remote online szolgáltatásokat is öt éven vagy 150 000 kilométeren át vehetik igénybe. Ez vészhelyzetben segítségnyújtást biztosít az utasok számára. Az InControl Remote továbbá lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén, ösztönösen tudják a távolból kezelni járművüket. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül lekérdezhető a rendelkezésre álló üzemanyag mennyisége, illetve a hajtóakkumulátor töltöttségi szintje, valamint ellenőrizhető az ajtók és ablakok állapota. Az új, ötéves JLR-garancia európai bevezetése jól mutatja, hogy mennyire fontos számunkra termékeink minősége és megbízhatósága, valamint, hogy az ügyfélszolgáltatások terén is a lehető legmagasabb színvonalra törekszünk” – mondta Dimitrij Kolcsanov, a JLR európai regionális igazgatója. „A modern prémium fogalmáról alkotott jövőképünkben teljes mértékben az ügyfél áll a középpontban. Ez pedig még gondtalanabb felhasználói élményt ígér mindazoknak, akik Range Rover, Defender vagy Discovery modellek vásárlását tervezik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?