800 ezer autót hív vissza a Porsche és a VW

Fékprobléma léphet fel a Porsche és a Volkswagen SUV-jainál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

804 ezer Porsche Cayenne és Volkswagen Touareg kerül visszahívásra, mert probléma lehet a fékpedállal. A hiba miatt akár életveszélyes helyzet is kialakulhat.


Súlyos balesethez vezethet az a meghibásodás, amely a 2010 után gyártott Volkswagen Touaregeknél és Porsche Cayenne-eknél fordulhat elő. Egyelőre komolyabb probléma még nem adódott, a hibát azonban többen is észlelték.
Hirdetés
Egy hiányzó rögzítés miatt lelazulhat, lötyöghet, vagy akár működésképtelenné is válhat a fékpedál az érintett modellekben. Emiatt egy átfogó, 804 ezer példányt érintő visszahívást eszközöl a Volkswagen-csoport. A hiba kijavítása a szervizeknek mindössze 20 percet vesz igénybe, természetesen ingyenesen végzik el.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 06:49
  Permalink

  Tudom, neked ez magas labda lesz, de azért megpróbálom felvázolni: a visszahívás a modern tömegtermelés velejárója. Attól nem lesz valami sz*r, mert visszahívják – azt azért teszik, mert legyártottak egy hibás szériát, és mivel fontos nekik az ügyfelek elégedettsége, visszahívják a terméket, felülvizsgálják a hiba okát és kijavítják térítésmentesen.

  Más területeken is előfordul, pl. az élelmiszereknél. Talán hallottál a Mars-bonbonok nemrégiben történt visszahívásáról:

  [url]http://24.hu/belfold/2016/02/26/a-mars-visszahivja-egyes-termekeit-x/[/url]

  Azért ettől a Snickers, a Mars és a Milky Way még ugyanúgy finom és népszerű marad, nem igaz?:)

  Vagy a 2004-es, elég nagy vihart kavart fűszerpaprikabotrány…

  Magasan száll a labda, Mentesítő kolléga meg csak ugrál és kapkod utána, de mindhiába, túl messze van…:)

 • 2017.10.28. at 06:49
  Permalink

  Ez a cégcsoport hasonlóan gerinctelen hazudozó mint esztelen kempelen. 🙂
  Mellébeszélnek, vetítenek és letagadnak mindent.
  Csak ami már egyértelműen megcáfolhatatlan azt ismerik be és javítják ki.

  Mondjuk kempelenben még ennyi gerinc sem maradt.
  Mostanában újabb “álnéven” nyomul, kiröhögtetve magát. 🙂

 • 2017.10.28. at 06:49
  Permalink

  Hol vannak még a 12 milliós Toyota visszahívástól, de buta egy alak vagy! Szr ez mind, ahogy te sem vagy egy Einstein, de még 0/13 Einstein sem.
  És akkor máég finoman fogalmaztam ehe ehe ehe.

 • 2017.10.28. at 06:49
  Permalink

  A VW mostanában jófiú szerepben próbál tetszelegni, visszahívás visszahívás hátán. Korábban ez nem volt jellemző rájuk. Ennyit kellett várni arra, hogy végre-valahára fontos legyen számukra a vevő is? Későn ébredtek, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam:)

 • 2017.10.28. at 06:49
  Permalink

  Mindgeyik sz.r, akármilyen embléma van rajtuk. Csigazabáló vagy rizsfelfújt, gőzgombóc vagy hájas szendvics, sz.t csinálnak mind. H…gyerekek persze csorgatják a nyálukat.

Vélemény, hozzászólás?