A házfal vetett véget az ittas vezetésnek, íme a képek!

Nem a rendőr a legrosszabb, ami megállíthat, ha ittasan vezetsz: ezt az Audit egy ház fogta meg

Milliószor elhangzik, hogy nem éri meg ittasan vezetni, itt az újabb látványos elrettentő példa. Sokan csak a rendőrtől félnek, ha mégis autóba szállnak italozás után, pedig jóval komolyabb baj is lehet: most épp egy út menti háznak hajtottak ittasan.

Balszerencsésnek mondható az a 21 éves férfi, akit március 27-ére virradóan Marcali közelében, a 68-as főúton igazoltattak a rendőrök: kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ittasan, ezt büntetőeljárással és szabálysértési őrizettel "jutalmazták" az egyenruhások. Hasonló helyzetben a legtöbben valami ilyesmitől tartanak, ám ennek ellenére rengetegen beülnek az autóba néhány sör után, vagy épp vezetői engedély hiányában. Csakhogy közel sem ez a legrosszabb, ami történhet:

ugyanezen az estén, alig 25 kilométerre légvonalban nem a rendőr, hanem a házfal állított meg egy ittas sofőrt.

Szőlősgyörökön, egy balos kanyart mért el egy fekete Audi A5-össel, majd egy tégla alapú kerítést áttörve a házfalba csapódott egy 28 éves, fonyódi férfi. Még ő is járhatott volna sokkal rosszabbul, hiszen csodával határos módon sérülés nélkül szállt ki az Audiból, de a képek alapján is egyértelmű, hogy az okozott anyagi kár igen jelentős. Ezen felül természetesen a sofőr jogosítványát is elvették, és büntetőeljárást is indítottak ellene. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nem éri meg ittasan vezetni, ám az utóbbi példa esetében szerintem nem is igazán kell: a képek magukért beszélnek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?