A házfal vetett véget az ittas vezetésnek, íme a képek!

Nem a rendőr a legrosszabb, ami megállíthat, ha ittasan vezetsz: ezt az Audit egy ház fogta meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Milliószor elhangzik, hogy nem éri meg ittasan vezetni, itt az újabb látványos elrettentő példa. Sokan csak a rendőrtől félnek, ha mégis autóba szállnak italozás után, pedig jóval komolyabb baj is lehet: most épp egy út menti háznak hajtottak ittasan.

Balszerencsésnek mondható az a 21 éves férfi, akit március 27-ére virradóan Marcali közelében, a 68-as főúton igazoltattak a rendőrök: kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ittasan, ezt büntetőeljárással és szabálysértési őrizettel "jutalmazták" az egyenruhások. Hasonló helyzetben a legtöbben valami ilyesmitől tartanak, ám ennek ellenére rengetegen beülnek az autóba néhány sör után, vagy épp vezetői engedély hiányában. Csakhogy közel sem ez a legrosszabb, ami történhet:

ugyanezen az estén, alig 25 kilométerre légvonalban nem a rendőr, hanem a házfal állított meg egy ittas sofőrt.

Szőlősgyörökön, egy balos kanyart mért el egy fekete Audi A5-össel, majd egy tégla alapú kerítést áttörve a házfalba csapódott egy 28 éves, fonyódi férfi. Még ő is járhatott volna sokkal rosszabbul, hiszen csodával határos módon sérülés nélkül szállt ki az Audiból, de a képek alapján is egyértelmű, hogy az okozott anyagi kár igen jelentős. Ezen felül természetesen a sofőr jogosítványát is elvették, és büntetőeljárást is indítottak ellene. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nem éri meg ittasan vezetni, ám az utóbbi példa esetében szerintem nem is igazán kell: a képek magukért beszélnek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?