A hét gyorshajtó-bajnoka öreg Suzuki Swifttel csapatja!

Nem fogod elhinni, hogy milyen autó lett Nógrád vármegye múlt heti gyorshajtási rekordere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem is csak egy, hanem rögtön kettő filléres Suzuki száguldott el ugyanaz a trafi előtt Szarvasgedén. Mutatjuk a drága fotókat, valamint azt is, hogy mekkora bírságot kaptak!

Nagyjából egy héttel ezelőtt, Szarvasgedén, a Kossuth útra települtek ki az egyenruhások egy traffipax társaságában. Az adott helyszínen 50 km/h a megengedett legnagyobb sebesség. A mérés során egy órán belül két jelentős sebességtúllépést is rögzítettek a rendőrök. Számítottak is száguldozókra, ám arra még véletlenül sem, hogy mindkét delikvens az öreg, 1992 és 2004 között gyártott Suzuki Swiftet választja majd "fegyveréül".
Hirdetés
Az egyik Suzukis lakott területen belül 98 km/h sebességgel haladt, így 60 000 forint pénzbüntetésre és 4 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat, éppúgy ahogyan a később 91 km/h sebességgel érkező márkatársa. Tipikus példája ez annak, hogy nem feltétlenül van összefüggés az autó márkája és a sofőr szabálykövetése közt, hiszen ezekről az autókról nem valószínű, hogy bárkinek is a notórius gyorshajtók és szabályszegők jutnának először eszébe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?