A legendás előd hűtőrácsával is rendelhető lesz a Mustang

Retro kiegészítőcsomagot kap az EcoBoost Mustang

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ciki az EcoBoost? Csináljunk belőle retro-modellt! Így gondolkozhattak a Fordnál, mikor a legendás előd hűtőrácsát visszaidézték.


Pony Package, így hívják majd az EcoBoost motoros Ford Mustangokhoz elérhető retro csomagot, legalább is Amerikában biztosan, utalva a Mustang által inspirált, olajválság után létrehozott amerikai szegmensre, vagy inkább népi elnevezésre, amivel a megfizethető, de sportos kiállású modelleket illetik. Az opciós csomag legmenőbb kiegészítője a hűtőrács króm csíkja, ami a legendás elődöt idézi. Így talán kevésbé lesz kellemetlen a 2,3 literes Mustanggal járni, hiszen ráfoghatjuk a retro-lázra. Na jó, igazából az európaibb motorjával szerethető tud lenni az amerikai izomautó ikon. Legutóbb egyébként az 50. évfordulóra készített limitált, még facelift előtti Mustang viselt hasonló hűtőrácsot.
Hirdetés

Persze nem csak egyedi hűtőrácsot, új 19 colos fémfelniket, retro pony jelvényeket és oldalsó dekorcsíkokat is ad a Pony pakk, míg az ablakok körül króm csík futhat végig, bár utóbbi csak a kupékhoz lesz elérhető. Az utastérben nem sok változás történik, egyedül a lovacskás prémium szőnyegek jelentik a változást. Egyébként továbbra is elérhető lesz, nem csak a turbóshoz, de a szívó V8 GT változathoz is a Performance Package. A retro csomag már a 2018-as Mustang bevezetésekor, októbertől elérhető lesz az EcoBoosttal szereltekhez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?