A VW feltette a nagy kérdést: Te mit szólnál egy ID.3 kabrióhoz?

A Bogárból és a Golfból is volt tető nélküli változat - az ID.3-ból miért ne lehetne?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tűnik rossznak az elképzelés, hiszen az elérhetőbb árkategóriában - már ha ezt annak lehet nevezni - nem igazán lenne versenytársa a nyitható tetős ID.3-nak. Mindemellett egy hangtalan villany-kabrió a szabadság érzésének is új szintjét nyújthatná.

Bár Volskswagennél egyelőre még kérdőjel szerepel a mondat végén, Ralf Brandstätter - a VW személyautós részlegének CEO-ja - hivatalos LinkedIn oldalán a következő szöveg társaságában tett közzé képeket a látványtervről: "Egy ID.3 kabrió? Igen vonzón hangzik: nyitott tetővel élvezni a természetet és az azonnali, mégis néma elektromos nyomatékot. Mindez a szabadság egy teljesen új élményét nyújthatná. Még dolgozunk rajta, hogy mindez miként lenne megvalósítható, de a biztonság kedvéért a dizájnrészleg már készített látványtervet hozzá." Mindezek alapján a Volkswagennél enyhén szólva is igen távol állnak a gyártástól, hiszen ez még csak egy koncepció. Az olvasók számára viszont ennél sokkal fontosabb az említett poszt záró felvetése:
Hirdetés

A legizgalmasabb kérdés: Ti mit gondoltok? Az elektromos vezetési élmény és a nyitott tető tényleg tökéletes párosítás?

Annyi biztos, hogy Los Angelesben és Miamiban minden sarkon két ilyen is állna, ha már lehetne kapni. A világ viszont nem csak Kaliforniából és Floridából áll, így releváns, hogy mit gondolnak a józanabb vásárlók a világ egyik leghipszterebb dolgáról. A kommentek alapján egyértelműen vegyes, de azért nagyobb arányban pozitív a visszacsatolás. Mindenesetre a Bogár és Golf kabrió változatainak sikerét figyelembe véve nem meglepő, hogy a németek előálltak ezzel az ötlettel. Ti mit gondoltok? Lenne piaca ennek az elképzelésnek? Esetleg magatok vennétek ilyet? Jöhetnek a válaszok kommentben!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?