Adam arcát ölti magára az Opel Corsa

Érkezik az Opel Corsa újabb frissítése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érkezhetne már az ötödik generációs Opel Corsa, de mégsem jön, helyette a most futó negyedik kap még egy újabb frissítést, s az Adam prémium kisautóra hajaz majd.

Érkezésekor, 2006-ban 2 pont híján Év Autója lett az Opel Corsa, azóta pedig csaknem minden évben csiszoltak rajta egy keveset. Jött belőle OPC, EcoFLEX, 2010-ben műszaki elemeit frissítették, 2011-ben vonalait is, most pedig újabb ráncfelvarrást, sőt, teljesen új arcot kaphat.
A carscoop.blogspot.com kémfotója szerint a tavaly érkezett villámos prémiummini, azaz az Adam arcát kaphatja meg az Opel kisautója is. A karosszéria lemezei várhatóan változatlan formában készülnek majd, az orr azonban a mostaninál nagyobb emblémát és hűtőmaszkot kap, s vélhetően a hátsó lökhárító is friss lesz. Bár az Opel csakis azt kommunikálja, hogy nem éppen rózsás anyagi helyzete nem befolyásolja modellfejlesztési terveit, a Carscoop szerint az új modell fejlesztésénél és bemutatásánál jóval olcsóbb frissítés oka nem más, mint az Opel jelenlegi veszteséges működése.
Hirdetés

Műszaki megújulás így kevéssé, utastéri frissítés, a fotók alapján teljesen új műszerfal, még többféle színes panel annál inkább várható. Bár az új, Adam arcú Corsa kémfotón már most látható, nem biztos, hogy márciusban, a Genfi Autószalonon látható lesz, valószínűbb, hogy az Opel csak a szeptember végi Frankfurti Autószalonra gördíti át a vásárváros szomszédságában található központjából.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?