Álcázva mutatkozik az E-osztály kabrió

150 kilóval nehezebb a nyitható tetős E-osztály a kupénál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig egy hónapja mutatkozott be a legújabb E-osztály kupé, de már a nyakán a kabrió. Teljes fényében nem, csak valamennyire álcázva mutogatják.

Az E-osztály palettája a kabrióval lesz teljes, a Genfi Autószalonig viszont egészben nem mutatják meg, csak részben álcázva

Picivel több mint egy hónap van még a Genfi Autószalonig, de a Mercedes már elkészült a legújabb E-osztály kabrió kivitelével. Az E kupét már láthattuk és be is igazolódott a sejtés, miszerint a szedánhoz és kombihoz hasonlóan ebben a méretben mutat a legjobban a Mercedes jelenlegi formairányzata. A kabriót látva ez szintén így van, ugyan minden részletét nem láthatjuk, azért az kivehető, hogy nem csak impozáns, de igencsak csinos kabriót dobnak piacra.

A beltér teljes egészében a kupéból érkezik, a színösszeállításai viszont különböznek majd. A szellőzők forradalma a Mercedesnél, az E kupéban már látott új dizájn a Mercedes szerint nem csak az eddigi legszebb, de a leghatékonyabb is, amit terveztek

Hirdetés

Már a C-osztály is képes sokakat levenni a lábáról, a tető nélküli E-től nem csak a csillagos márka hívei fogják magukat hanyatt dobni. Ha már dobás, a tető 20 másodperc alatt csomagolja el magát, és habár így a karosszéria jó része hiányzik, mégis 150 kilóval nehezebb a kupénál a bonyolult szerkezet és a merevítések miatt. Erősítették a karosszériát két ponton, a motortér, illetve a csomagtér alatti részt, de alapvetően nagy különbségek nincsenek. Motorválasztéka várhatóan a szedánéhoz hasonlóan alakul, és habár a kupéhoz lesz kézi váltó, a kabrióhoz jó eséllyel nem. Ugyanakkor a beltér színkombinációja különleges lehetőségeket nyújt majd, ezt a kék és vajszínű összeállítást például a keménytetőshöz nem lehet rendelni.

20 másodperc alatt nyílik a vászontető, az egész kocsi 150 kilóval nehezebb a kupénál

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?