Állami támogatással kabriót is vehetünk?

Furcsa helyzet állna elő, ha megvalósulna a Fiat 500L Living kabrió

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gyerekek csontjainak egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a napfény, de vajon állami támogatás is járna a családi kabrióra?

Furcsa kiskapura bukkanna a hétüléses Fiat 500L Living kabrió, ha tényleg gyártásba kerülne, ugyanis a jelenlegi szabályok szerint a nyitott tetejű modellre is járna az állami támogatás. A hétüléses olasz teljes értékű családi autóként is szolgálhatna, ha megfelelő méretű csomagtartóval készül, az már csak hab a tortán, hogy a tető is lehúzható. Ugyan a törvényhozók biztosan nem számítottak egy nyitható tetejű hétüléses megjelenésére, de persze egy tollvonás csupán és máris kiesne a nyitott Fiat a támogatott autók köréből.
Hirdetés
A Fiat 500L Living Cabrio nem csupán egy nyári tréfa, elképzelhető, hogy meg is valósul, ugyanis az olasz gyártó levédette a típus terveit. A vászontetővel szerelt hétüléses az első szélvédőig változatlan, de még a B-oszlop is megmaradt, csupán bukókeret lett belőle az egyes Golf Cabrio stílusában. A hosszú kabriónak megmaradt mind a négy oldalajtaja, mivel igen nehéz lenne megközelíteni a harmadik üléssort, ha csak két ajtóval rendelkezne a nagytestű 500-as, az utolsó sor mögé pedig vászontető került. Technikai paramétereket egyelőre nem tudni a hétszemélyes nyitott 500-asról, ám valószínű, hogy sok plusz merevítést kellett beépíteni, hogy ne csavarodjon el a négyajtós karosszéria. Egyelőre azt sem tudni, hogy limitált példányszámban vagy rendes sorozatban készülne-e a napfényes 500-as, de az biztos, hogy konkurencia nélküli modell lenne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?