AMG bodykitet kap az A-osztály

AMG sportcsomaggal is rendelhető a Mercedes A-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostantól agresszívabbá válhat a Mercedes-Benz ráncvarrott A-osztálya, hiszen egy sportos megjelenésű AMG külső is választható hozzá.


A legkisebb modell is sportos gúnyát ölt a stuttgartiaknál. A Mercedes-Benz A-osztályhoz mostantól AMG body kitet is rendelhetünk. A csomag részét négy aerodinamikai elem képzi: első splitter, oldalsó küszöbszélesítés, diffúzorral ellátott hátsó kötény és szintén hátul, alul kétoldalt egy-egy kopoltyú kapott helyet. Ezen felül kérhető AMG dizájnos matricaszett is, amely az első sárvédőktől a hátsó ajtóig húzódik végig az autó oldalán.
Hirdetés

Az összes kiegészítő elem magas fényű fekete színben kerül a helyére. Úgy tervezték meg őket, hogy az összeszerelésük lényegében gyerekjáték, így nem tart sokáig feldíszíteni az autót utólag sem. Az elemek kizárólag az A 250 Sport 4MATIC és az AMG Line felszereltséget tartalmazó A-osztályokkal kompatibilisek. A Mercedes-AMG hamarosan hasonló bodykitet kínál majd a C-osztály kabrióhoz és a frissített CLA-hoz is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?