Audik küzdenek az utolsó parkolóért

Két apuka mérkőzik meg az utolsó parkolóért, a fegyverek RS Audik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ünnepek előtti plázázás autóval elég nagy kihívás, nagyjából mindannyian ismerjük a helyzetet, a küzdelmet az utolsó helyekért. RS Audikkal ez egy kicsit jobb mókának tűnik.


Az ünnepekhez közeledve egyre nagyobb a forgalom a plázákban, bevásárlóközpontokban, bár nagyobb helyeken egy szimpla hétvége is nézhet ki úgy, hogy a több száz parkolóhelyből épp csak egy-egy szabadul fel. Az Audinál kicsit eljátszottak a gondolattal, hogy vajon melyik RS modell az alkalmasabb az utolsó parkolóhely levadászására, a győri RS3 szedán vagy az RS7?
Hirdetés

Ebben az ideális világban a parkoló teljesen tele van, mindenki egyszerre leparkol és senki sem sétálgat a közlekedőutakon, valamint senki nem akar kihajtani. Így a két apuka megküzdhet az utolsó helyért, a pattanásig feszült idegek miatt egyre agresszívebben vezetve, driftelve az autók között. Van itt pakolászó tulaj, akire azt hisszük, hogy éppen elindul, de mégsem, van, aki csak ténfereg, de nem találja az autóját, és ott az a hely, amit a másik tahó stílusa miatt nem tudunk használni (bár az az RS3 talán szűken, de befért volna oda). A vége csattanós, bár a frissen megnyitott másik épületre átjutásra kíváncsiak lettünk volna.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?