Autóvásárlásban kér segítséget Richard Hammond

Szavazással dől el, hogy milyen színű beltere legyen Hammond új autójának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem könnyű dolog összeállítani a hozzánk és igényeinkhez leginkább passzoló járművet, már az olcsóbb autók extralistája is hosszúra nyúlik, nem is beszélve a színekről és dekorelemekről.

A kényelmi és biztonsági extrák rohamos fejlődésének hála egy-egy drágább modell extralistája szinte végtelen hosszúnak tűnhet, emellett az egyedi megjelenés is egyre fontosabb, így tengernyi lehetőségből választhatnak az új autók vásárlói. A Grand Tour autós műsor egyik sztárja, Richard Hammond is hasonló dilemmával küzd, ezért szavazásra bocsát egy fontos részletet.
Hirdetés
Hammond garázsának legújabb lakója egy Morgan Plus Six lesz, melynél talán keresve sem lehetne autentikusabb angol sportkocsit találni. A kiszemelt négykerekű ugyan új, de akár nyolcvan évesnek is tekinthető, mivel néhány megoldás a második világháború előttről származik. A típust idén dobta piacra a Morgan, a régi külső alatt modern alumíniumváz lapul, de néhány része – a tradíciókra való tekintettel – továbbra is fából készül. A 1075 kilós önsúllyal büszkélkedő modell orrába 3 literes sorhatos BMW motort építenek 340 lóerővel. A könnyű karosszéria mozgatása nem jelent gondot az 500 Nm nyomatékkal rendelkező blokknak, a százat 4,2 másodperc alatt éri, a végsebesség pedig 267 km/h. A választás nem túl bonyolult, mivel csupán a bőrbelső színéről kell dönteni, mégpedig kékre vagy pirosra voksolhatnak a netezők. A videóban nem csak a szavazásról van szó, hanem a leendő tulajdonos az üzemet is körbejárja, ahol mindmáig kézzel készülnek a sportkocsik. A Plus Six modell a jelenlegi kínálat csúcsa, átszámítva 30 millió forintot kérnek az izmos roadsterért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?