Az oroszoknál durvább, ha nem adja ki

Túl gyorsan ért a kereszteződésbe, elsodort egy kocsit, csakhogy tankkal volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen abszurd és valószínűleg, ilyen más országban nem történhet, csak az oroszoknál. Míg elnökük nálunk vendégeskedik, a hadsereg vonul az országban, stílusosan, néha ők is hibázhatnak.


Néha egész szépen össze tud jönni egy kézifékes kanyarodás, vagy éppen hátsókerekes autóval egy kis drift egy szimpatikus kereszteződésben. Ám ilyet nem szabad, hessegessük el a gondolatot, pláne akkor ne indítsuk el a fenekét, ha más is van a helyszínen. A videóban látható jelenetről mondjuk kevésbé gondoljuk, hogy szándékos volt, ez csak egy fatális véletlen lehet, hiszen egy tankot megfogni a nyálkás, csúszós aszfalton nagyjából lehetetlen, csoda, hogy csak ennyi történt.
Hirdetés

A várost nem ismerni, de mindegy is, a lényeg, hogy az orosz hadsereg éppen vonul, nagy valószínűséggel gyakorlatra, de a sebességet nem jól választják meg a konvoj tankjai. A lánctalpas járművek túl nagy sebességgel érkeznek egy forgalmas kereszteződésbe és az egyikük már nem tud lelassítani időben ahhoz, hogy beforduljon biztonságosan. Mivel a pilóta csak korlátozottan lát ki egy ilyen járműből, a kint ülő bajtársaira kell hagyatkoznia, előfordulhat, hogy tőlük nem kapott megfelelő segítséget. Még így is egész szépet mentett azzal, hogy hirtelen nagy gázt adott, amire a tank csúszva ugyan, de befordult, viszont így elsodort egy Skoda Yetit. A kereszteződést nem biztosították megfelelően, és a sebesség is túl magas volt, de örülhetnek, hogy nem történt tragédia. A biztosítós arcát azonban szívesen megnéznénk, amint a kezébe kapja a baleseti bejelentőt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?