Block helyett Pastrana vereti a legújabb Gymkhana videóban

Travis Pastranaé volt a lehetőség, hogy leforgassa a Gymkhana 2020-at, nem vette el ő sem

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legújabb Gymkhana videó érdekes fordulatot hozott, nem az eredeti, Ken Block sorozatot folytatták, Travis Pastranaval készült el a Gymkhana 2020.

Gymkhana 2020 címmel érkezett meg az éves gumifüstben, lefújószelep-fütyülésben és feszült pillanatokban gazdag videó, ám most nem Ken Blockkal a főszerepben. Ugyanakkor egy hasonló rali, ralikrossz világban igencsak tekintélyes pilótával, Travis Pastranaval. Új pilóta, új helyszín, új figurák, Pastra otthonában, a marylandi Annapolisban forgatták le az új epizódot, amiben van targonca, hajó, láthatjuk benne fánkozni az új Subaru BRZ-t, és persze ott a hős autó is, ami most a Subaru jóvoltából készült el, és nem kevésbé elborult, mint Ken Block autói voltak. Az autót a Subaru Motorsport USA és a Vermont SportsCar készítette fel. Az Impreza WRX-ből több mint 300 kilót pakoltak ki, karosszériaelemeit karbonszálasra cserélték, aktív aerodinamiai elemeket is kapott, a hátsó légterelő dőlésszöge gombnyomásra állítható, mint a Forma-1-ben a DRS. Motorja 874 lóerős és természetesen mind a négy kerekét hajtja. Pastrana már első pillantásra is más karakter, van, ahol kevésbé tűnik precíznek, mint Block, de a kikötőben lelógatott bal hátsó kerék végülis kiadta, már csak a három repülő GoPro kamera miatt is érdemes megnézni. Pastrana az ugratásokban gazdag X Games oszlopos versenyzője, így az ő videójában is elég sok a repülés. Hajót és közlekedési táblákat is megnéz felülről, utóbbit 241 km/h-nál. Szóval az új Gymkhana 2020 sem puhányabb, mint az eddigiek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.12.12. at 10:16
    Permalink

    a Ken Blockosokhoz képest ez jóval szolidabb, és rövidebb. Persze az elején a folyón átugratós vagány, de összességében a többi semmi új sztem.
    Ettől függetlenül profi a srác.

Vélemény, hozzászólás?