Bögyös szőke lassított felvételen fújja a habot

Klasszik videón látható egy Mercedes CLA - is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kecskeméti gyártású CLA-t igazi klasszik, durván hatásvadász videóval is promózza a Mercedes amerikai importőre. Autó, foci, bögy és far, ennyi.

Van még, ki ne tudná, hogy a fronthajtású CLA csakis nálunk, Kecskeméten készül? A CLS-nél kisebb, de hasonlóan négyajtós kupé az A-osztály tagja, s van akkora és "szexi", hogy Amerikában is vérmes reményeket fűzzön hozzá a Mercedes-Benz.A stuttgartiak történetesen az év egyik legnézettebb show-ján, az amerikaifoci-döntőjében fognak vele támadni, egyperces reklámfilmjükben Kate Upton szupermodell is feltűnik majd. Futballisták és a CLA társaságában. A 20 éves Katika elvileg mossa az autót, de mégsem, farmershortjában és fekete kis trikójában csak fújja a habot lassított felvételen, nagyon néz, nagyon csábos, nagyon kacér, dobálja és túrja a haját, stb. Tátott szájak, leesett állak, spriccelés (víz), bögy és far, ringó csípő, viccesnek szánt beszólás - minden van.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 08:19
    Permalink

    Hát ezen nem agyaltak sokat a Mercedes tengerentúli kreatívjai, de az amerikaiaknak biztos jó lesz.
    Ott biztos lesz, aki Kate Upton miatt ruház be egy CLA-ba.

Vélemény, hozzászólás?