Hirdetés

Bolgárkertészet német terepen: G Merci Vilner tuninggal

Kozmetikázott Mercedes G osztály a bolgár Vilnertől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint harminc év után a Mercedes kicsit lemaradt konkurenseitől a G osztály utasterével, ezen segít a Vilner átalakítása.

A Mercedes G osztályt sokan a világ legjobb terepjárójának tartják, de ahhoz nem férhet kétség, hogy gyártójának folyamatos igyekezete ellenére 33 év elteltével már nem hozza ugyanazokat a luxuskörülményeket, amelyek korábban – a mára elhúzott konkurensekhez mérten – jellemezték.

Új felnik és LED-es menetfény az átalakított Gelandewagenen

Különösen igaz ez utasterére, és ezen próbál segíteni a Bulgáriában alkotó Vilner tuningcég. A Vilner munkatársai bőrrel és alcantarával vonták be az egész belső teret: a szokásos helyeken kívül a plafonra, a napellenzőkre, sőt még a belső visszapillantó tükörre is jutott a finom tapintású, jó tűzállóságú szintetikus hasított bőrből.

Ahova nem jutott alcantara, ott bőrrel vonták be a kilógó részleteket

Hirdetés

A poggyásztérben elhelyeztek egy brutális teljesítményű Groud Zero hangrendszert, új alufelniket kapott a terepjáró, és nappali menetfényt biztosító LED-ek beszerelésével fejezték be az átalakítást.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?