Bringasávok, parkolási morál – Itt a friss podcast!

Jól vannak így az új kerékpársávok és betartjuk a szabályokat? Podcastban beszélgettünk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Véleményezhetjük az új kerékpársávokat, de nem mindet. Jó ez így, ahogy megcsinálták Budapesten? És mi a helyzet a parkolási morállal, a büntetésekkel, szabályok betartásával?

Hirdetés
Újabb hét telt el a kijárási korlátozás hatálya alatt, ezt jól mutatja az is, hogy ismét egy videós podcasttal készültünk, mindhárman szigorúan otthonról. A kijárás, autózás persze nem állhat meg nálunk, a munkánk része és nem titkoltan a hobbink is, így minden nap ér friss élmény is. Ilyen az új, egyelőre ideiglenesen felfestett kerékpársávokkal való ismerkedés a belvárosban, melyekkel kapcsolatban most bárki kifejtheti a véleményét. Nekünk is megvan a sajátunk, bár épp arról, ami egyelőre a legrosszabb megoldásnak tűnik, és amivel kapcsolatban épp nem kíváncsiak a véleményre. Ha van saját élményed, véleményed a nagykörúti, vagy az Üllői úti kerékpársávról, írd meg!
Hirdetés
Beszélgettünk parkolásról, annak moráljáról, szabályokról, amik épp egy friss büntetés miatt merültek fel. Én kaptam a mikuláscsomagot, amitől egész egyszerűen megmenthettem volna magam, ha figyelek a szabályokra. Hogy miért büntettek meg, elmesélem a podcastban, ahogy szó esik a közlekedési morálról, a sofőrökben növekvő feszültségről és arról, mit tehetnénk, hogy a kerékpáros és gyalogosforgalom biztonságosabb legyen az autósok mellett. Tesztautókról is esik szó, persze, Mátyás megint Daciázik, Andrásnál az új Kuga dízel verziója bizonyít, nálam pedig egy hathengeres BMW, teljesen véletlenül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?