Büntetőfékezett a suzukis, bevonták a jogsiját

Gusztustalan módon büntetőfékezett, eljárás indult a budapesti suzukis ellen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Súlyos következményei lehetnek a szándékos büntetőfékezésnek, itt egy újabb példa az indokolatlan veszélyeztetésre, a büntetés pedig nem maradt el.


Hirdetés
Elrettentő példákat tesz közzé a rendőrség annak érdekében, hogy a szándékosan balesetveszélyesen vezető sofőrök kedvét elvegye az olyan disznóságoktól, mint a büntetőfékezés. A legújabb eset egészen friss, május 13-án történt a felvételen is látható eset a budapesti Rákóczi hídon. A videón jól látható, hogy a fehér Vitara jobbról először megelőzi a belső sávban haladó autót, majd fékezésre kényszeríti, ám arra a kamerás autó sofőre már nem tud időben reagálni, nekikoccan a Suzukinak. A szándékos balesetveszély és baleset okozását a rendőrség keményen büntette; azonnal bevonták a Suzuki sofőrének jogosítványát.
Hirdetés

A Police.hu így ír az esetről: A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást a budapesti K. László ellen, mivel 2020. május 13-án 5 óra körül a Rákóczi hídon Pestről Buda irányába bevágott a belső sávban haladó autó elé, majd indokolatlanul befékezett előtte, emiatt a két autó összeütközött.
Hirdetés

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a balesetet okozó 67 éves férfi jogosítványát bevonták és közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mert veszélyeztette a belső sávban haladó autós testi épségét.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.05.18. at 21:17
    Permalink

    A büntető fékezgetőktől még az autót is lefoglalni annyi időre mint a jogsit bevonják. ,Mert jogsi nélkül is vezet majd ,de autó nélkül nehéz ,és akkor tanulnak belőle !!

Vélemény, hozzászólás?